03/05/2022 03/05/2022 Ξεκίνησε το Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την Κιβωτό του Κόσμου, στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, Τρίτη 3 Μαΐου 2022. Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί από 8 Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Αργολίδας, Αχαϊας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Καρδίτσας) συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο του...
03 Μαΐου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2022 - 19:07

Ναύπλιο: Παμπελοποννησιακό τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών για την Κιβωτό του Κόσμου

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Παμπελοποννησιακό τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών για την Κιβωτό του Κόσμου

Ξεκίνησε το Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την Κιβωτό του Κόσμου, στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, Τρίτη 3 Μαΐου 2022. Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί από 8 Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Αργολίδας, Αχαϊας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Καρδίτσας) συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου για να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου.

Πρόκειται για τη μη κυβερνητική οργάνωση που αποτελεί έμπνευση του Πάτερ Αντώνιου και δραστηριοποιείται – απευθύνεται στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και σε πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση ή εγκατάλειψη. Το αντίτιμο του κάθε εισιτηρίου ήταν το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ, ενώ έχουν διατεθεί προς πώληση περισσότερα από 10.000 εισιτήρια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων