06/10/2019 06/10/2019 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στην Αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε στο Άργος εορταστική επετειακή εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας «Ορθόδοξος Ομολογία». σε συνδιοργάνωση την Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ομιλητής ήταν ο Κων/νος Χολέβας- πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας και...
06 Οκτωβρίου, 2019 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2019 - 21:56

Ομιλία του Κωνσταντίνου Χολέβα στο Άργος

Διαδώστε:
Ομιλία του Κωνσταντίνου Χολέβα στο Άργος

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στην Αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε στο Άργος εορταστική επετειακή εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας «Ορθόδοξος Ομολογία». σε συνδιοργάνωση την Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ομιλητής ήταν ο Κων/νος Χολέβας- πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας και ανέπτυξε το θέμα: «Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά».

 

 

 

 

Συμμετείχε στην εκδήλωση το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μακεδονίας και τραγουδιών για τον Μακεδονικό Αγώνα από την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα.

Την εκδηλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Συμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γεώργιος Καζάς και πολύς κόσμος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων