21/11/2020 21/11/2020 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με την οποία ανακοινώνει ότι ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος βρίσκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό με πολύ καλή υγεία ενώ για πληρέστερη ιατρική παρακολούθηση και εργαστηριακές εξετάσεις μετέβη στο ΑΧΕΠΑ  ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.  Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως αναφέρει:  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 9:44

Στο ΑΧΕΠΑ με πολύ καλή υγεία ο Μητροπολίτης Κίτρους

Διαδώστε:
Στο ΑΧΕΠΑ με πολύ καλή υγεία ο Μητροπολίτης Κίτρους

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με την οποία ανακοινώνει ότι ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος βρίσκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό με πολύ καλή υγεία ενώ για πληρέστερη ιατρική παρακολούθηση και εργαστηριακές εξετάσεις μετέβη στο ΑΧΕΠΑ  ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών. 

Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως αναφέρει: 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με ήπια συμπτώματα, συμπλήρωσε ήδη μια εβδομάδα κατ’ οίκον περιορισμού.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, μετέβη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι πολύ καλή. Ο ίδιος δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης από διάφορα πρόσωπα, κληρικούς και λαϊκούς.

Ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν προς το πρόσωπό του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων