05/04/2020 05/04/2020 Σε αγώνα πίστης και προσευχής, κάλεσε τους πιστούς χριστιανούς της Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου. «Ελάτε, αγαπητοί, να γονατίσουμε αυτές τις δύσκολες ημέρες… Να προσευχηθούμε στην Παναγία μας, την Προυσιώτισσα, την Ταταρνιώτισσα, της Βράχας, της Στάνας, της...
05 Απριλίου, 2020 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2020 - 21:40

Μητρ. Καρπενησίου: “Με προσευχή και πίστη θα περάσουμε τα δύσκολα”

Διαδώστε:
Μητρ. Καρπενησίου: “Με προσευχή και πίστη θα περάσουμε τα δύσκολα”

Σε αγώνα πίστης και προσευχής, κάλεσε τους πιστούς χριστιανούς της Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

«Ελάτε, αγαπητοί, να γονατίσουμε αυτές τις δύσκολες ημέρες… Να προσευχηθούμε στην Παναγία μας, την Προυσιώτισσα, την Ταταρνιώτισσα, της Βράχας, της Στάνας, της Μαυρομάτας, των Δομιανών και των Βλαχερνών, να άρει, εκείνη που ξέρει πώς, αυτή την επιδημία, την δοκιμασία. ….Μην παρασύρεστε αδιάκριτα από όλα όσα ακούγονται και λέγονται από τα Μ.Μ.Ε. που πολλές φορές στο βωμό της τηλεθέασης, τραγικοποιούν τα πράγματα. Σας προτρέπω πατρικά, να παραμείνετε πιστοί στην ορθόδοξη διδασκαλία της Εκκλησίας μας, να προσεύχεστε στο μοναδικό και λαοφιλές πρόσωπο της Παναγίας μας και να διαβάζεται βιβλία ωφέλιμα, ώστε μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, να βγούμε νικητές», είπε ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στους πιστούς που άκουγαν από την συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της πόλεως, Ράδιο Καρπενήσι 97,5 F.M., αλλά και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση την Ακολουθία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (youtube, facebook), αφού η Ακολουθία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

“Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές, να τελούμε ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών. Είθε η Παναγία να είναι βοηθός στη ζωή μας” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων