26/12/2023 26/12/2023 Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού και ο διάκονός του. Αξίζει να...
26 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2023 - 16:25

Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού και ο διάκονός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία έτη, σε αυτόν τον Ιερό Ναό, τελείται αυτή η τόσο ξεχωριστή Μυσταγωγική σύναξη με τη συμμετοχή ικανού αριθμού πιστών από διάφορες ενορίες της Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων