06/02/2019 06/02/2019 Στο πολιτιστικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών έλαβε χώρα μία διαφορετική γευστική εκδήλωση  στην αίθουσα του  «π. Εμμανουήλ Γεωργακάκης», στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Γ’ Χαραλάμπειων, με πρωτοβουλία του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως και ιερατικού προϊσταμένου της Ενορίας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού....
06 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:30

Γευστικός Διαγωνισμός στη Μητρ.Κυδωνίας

Διαδώστε:
Γευστικός Διαγωνισμός στη Μητρ.Κυδωνίας

Στο πολιτιστικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών έλαβε χώρα μία διαφορετική γευστική εκδήλωση  στην αίθουσα του  «π. Εμμανουήλ Γεωργακάκης», στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Γ’ Χαραλάμπειων, με πρωτοβουλία του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως και ιερατικού προϊσταμένου της Ενορίας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Διαγωνιζόμενοι από την Ενορία και  όχι μόνο καθώς και μαθητές από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας έλαβαν μέρος σε ένα γευστικό διαγωνισμό χορτόπιτας, κρίθηκαν από τους Αρχιμάγειρες της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κ. Κων/νο Τσιβουράκη και κ. Ιωάννη Κατσιφαράκη,  από τον οικείο  Εφημέριο καθώς και από τους εκπαιδευόμενους σεφ της σχολής της κ. Ιωάννας Ζουριδάκη, Status Hotel Studies και οι νοστιμότερες πίτες, έφεραν δώρα και τιμητικές διακρίσεις.

Πάνω από 50 χορτόπιτες συμμετείχαν στον διαγωνισμό, οι οποίες να σημειωθεί προσφέρθηκαν μετά το πέρας της εκδήλωσης σε άπορες οικογένειες της ενορίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων