10/05/2019 10/05/2019 Το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ – ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ». Ο Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Εμμανουήλ...
10 Μαΐου, 2019 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 11:29

Ημερίδα για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα στον Φουρφουρά

Διαδώστε:
Ημερίδα για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα στον Φουρφουρά

Το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ – ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ».

Ο Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Εμμανουήλ Προκοπάκης θα ομιλήσει με θέμα: «Καρκίνος του Θυρεοειδή στην Κρήτη», ενώ η Ενδοκρινολόγος κ. Βαλεντίνα Πέτκοβα-Γιουλούντα θα αναλύσει την ενότητα «Όζοι και καρκίνος του θυρεοειδή στους ενήλικες».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαϊου και ώρα 6.00μ.μ στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά Ρεθύμνου.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων