06/05/2019 06/05/2019 Οι εβδομήντα οκτώ προσκυνητές εκ μέρους του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου Αττικής, με αξιοθαύμαστο ενδιαφέρον για να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ιερά προσκυνήματα και ιστορικά μνημεία, αλλά και με αστείρευτες αντοχές επισκέφθηκαν κατά την 3η ημέρα της επίκαιρης ολιγοήμερης εξόρμησης τους: -Την Γυναικεία Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Συκής στο Πήλιο, -Τον Ιερό...
06 Μαΐου, 2019 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2019 - 17:06

Οι ενορίτες του Αγίου Δημητρίου Αττικής στον Λαρίσης Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Οι ενορίτες του Αγίου Δημητρίου Αττικής στον Λαρίσης Ιερώνυμο

Οι εβδομήντα οκτώ προσκυνητές εκ μέρους του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου Αττικής, με αξιοθαύμαστο ενδιαφέρον για να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ιερά προσκυνήματα και ιστορικά μνημεία, αλλά και με αστείρευτες αντοχές επισκέφθηκαν κατά την 3η ημέρα της επίκαιρης ολιγοήμερης εξόρμησης τους:

-Την Γυναικεία Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Συκής στο Πήλιο,

-Τον Ιερό Ναό Αγίου Λαυρεντίου στο χωριό Αγίου Βλασίου Πηλίου,

-Τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, όπου εκεί τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης, κ. Ιερώνυμος.

 

 

 

 

Η ευλογημένη 3η ημέρα της ενοριακής αυτής, πρσοκυνηματικής εκδρομής  ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Καλαμπάκα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων