03/03/2019 03/03/2019 Κατά το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, Ψυχοσάββατο της Εκκλησίας μας, στο Στρατιωτικό νεκροταφείο Λάρισας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, παρουσία των αρχών, για την ανάπαυση των ψυχών των πεσσόντων στρατιωτικών στο πόλεμο και στην ειρήνη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων παρούσα, εκπροσωπήθηκε...
03 Μαρτίου, 2019 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2019 - 15:42

Σε όλους τους νεκρούς μας: «Αιωνία τους η μνήμη»

Διαδώστε:
Σε όλους τους νεκρούς μας: «Αιωνία τους η μνήμη»

Κατά το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, Ψυχοσάββατο της Εκκλησίας μας, στο Στρατιωτικό νεκροταφείο Λάρισας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, παρουσία των αρχών, για την ανάπαυση των ψυχών των πεσσόντων στρατιωτικών στο πόλεμο και στην ειρήνη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων παρούσα, εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Σχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη μαζί με τον πρόεδρο της ΛΕΚ Λάρισας Νικολακούλη Ευρυπίδη και τον Αντιπρόεδρο Μπουρνόβαλη Ευάγγελο.

Κατετέθη στεφάνι στο μνήμα του μοναδικού καταδρομέα του στρατιωτικού νεκροταφείου, Καφφέ Βασσιλείου της 1ης ΜΑΛ, φονευθέντος κατά την εκπαίδευση αυτοσχέδιας χειροβομβίδας στις 20 Οκτ 1980.

Σ´ όλους τους νεκρούς μας, «Αιωνία τους η μνήμη».

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων