16/03/2023 16/03/2023 Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Τυρνάβου προσκάλεσε σε σύναξη στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Προέδρους και στους Επιτρόπους των Ενοριών με αφορμή την ανάθεση στις Επιτροπές της ευθύνης της διοίκησης των Ιερών Ναών και της...
16 Μαρτίου, 2023 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 10:41

Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αρχιερατικής Περιφέρειας Τυρνάβου

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αρχιερατικής Περιφέρειας Τυρνάβου

Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Τυρνάβου προσκάλεσε σε σύναξη στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Προέδρους και στους Επιτρόπους των Ενοριών με αφορμή την ανάθεση στις Επιτροπές της ευθύνης της διοίκησης των Ιερών Ναών και της διαχείρισης της περιουσίας τους, προκειμένου από την αρχή να τεθούν σωστές βάσεις συνεργασίας τους με το Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως και μεταξύ των μελών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων