09/07/2020 09/07/2020 Το πρωί της Τετάρτης, 8 Ιουλίου 2020 επ’ ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Οσίου Πατρός ημών Θεοφίλου του Μυροβλύτου του εκ Ζίχνης, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Θεία Λειτουργία μετ᾽αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αθανασίου Κοσμά και...
09 Ιουλίου, 2020 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 18:52

Ανεπίσημα, αλλά με χαρά τα «έτη πολλά» στον Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ανεπίσημα, αλλά με χαρά τα «έτη πολλά» στον Μητροπολίτη

Το πρωί της Τετάρτης, 8 Ιουλίου 2020 επ’ ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Οσίου Πατρός ημών Θεοφίλου του Μυροβλύτου του εκ Ζίχνης, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Θεία Λειτουργία μετ᾽αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αθανασίου Κοσμά και του ευλαβεστάτου Διακόνου π. Νικολάου Κοντοπρία.

Αν και ο Σεβασμιώτατος δεν εόρτασε και φέτος τα ονομαστήριά του, παρ’ ολ’ αυτά από νωρίς το πρωί κλήρος και λαός προσέτρεξε να συμμετάσχει στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, αλλά και να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη τα «έτη πολλά, καρποφόρα κι ευλογημένα».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων