03/05/2020 03/05/2020 Μόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, οι προσεχείς εορτές της Αγίας Μαύρας στο Κάστρο (3 Μαίου), του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του εν Νέα Μάκρη (5 Μαίου – Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας) και του Αγίου Νικολάου στο Νησάκι (10 Μαίου) θα τελεσθούν στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος, κεκλεισμένων όμως των θυρών. Η Θ. Λειτουργία...
03 Μαΐου, 2020 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2020 - 15:59

Πως θα εορτάσουν τον όσιο Εφραίμ στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Πως θα εορτάσουν τον όσιο Εφραίμ στη Λευκάδα

Μόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, οι προσεχείς εορτές της Αγίας Μαύρας στο Κάστρο (3 Μαίου), του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του εν Νέα Μάκρη (5 Μαίου – Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας) και του Αγίου Νικολάου στο Νησάκι (10 Μαίου) θα τελεσθούν στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος, κεκλεισμένων όμως των θυρών.

Η Θ. Λειτουργία κάθε εορτής θα αναμεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι της Ι. Μητροπόλεώς μας στο Youtube και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91,6 FM.

Ειδικά όμως στα εξωκλήσια της Αγίας Μαύρας και του Αγίου Νικολάου στο Νησάκι οι εορτές των Αγίων μας θα τιμηθούν με την δέουσα λαμπρότητα και σε μεταγενέστερο χρόνο, προκειμένου οι Χριστιανοί να μπορέσουν να τιμήσουν ανεμπόδιστα τους Αγίους, όπως η τάξη της Εκκλησίας και η Παράδοσή υπαγορεύει.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τους Ι. Ναούς, τους αρχαιολογικούς χώρους (Κάστρο) και τις μετακινήσεις των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων