30/01/2019 30/01/2019 Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση στο ισχίο. Όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr ο  κ.κ Ιάκωβος έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και νοσηλεύεται. Η ενημέρωση που μέχρι στιγμής έχουμε είναι ότι στο Νοσοκομείο βρίσκονται όλοι οι...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 14:36

Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση στο ισχίο.

Όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr ο  κ.κ Ιάκωβος έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και νοσηλεύεται.

Η ενημέρωση που μέχρι στιγμής έχουμε είναι ότι στο Νοσοκομείο βρίσκονται όλοι οι συγγενείς του αλλά στο δωμάτιό του δεν επιτρέπεται ακόμα η είσοδος σε κανέναν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων