07/11/2019 07/11/2019 Στο πλαισιο των δραστηριοτήτων των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου, τα παιδιά των Κατηχητικών, συνοδευόμενα από γονείς και Κατηχητές τους, επεσκέφθησαν το Μέγαρο της Αστυνομίας στην Ερμούπολη, όπου τους υπεδέχθησαν με εγκαρδιότητα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Ιωσήφ Καρακουσάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων κ. Κωνστ. Ανθούλης, και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως Υπαστυνομος Α’...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 22:34

Μία βόλτα στην Αστυνομία για τους μικρούς μας φίλους

Διαδώστε:
Μία βόλτα στην Αστυνομία για τους μικρούς μας φίλους

Στο πλαισιο των δραστηριοτήτων των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου, τα παιδιά των Κατηχητικών, συνοδευόμενα από γονείς και Κατηχητές τους, επεσκέφθησαν το Μέγαρο της Αστυνομίας στην Ερμούπολη, όπου τους υπεδέχθησαν με εγκαρδιότητα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Ιωσήφ Καρακουσάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων κ. Κωνστ. Ανθούλης, και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως Υπαστυνομος Α’ κ. Παύλος Τσαουσίδης, οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά για το έργο της Αστυνομίας, τους επεσήμαναν την αναγκαιότητα της κυκλοφοριακής αγωγής, τους έδωσαν χρήσιμες συμβουλές γενικά για τη ζωή τους και τους προσέφεραν ενημερωτικά φυλλάδια για την κυκλοφοριακή αγωγή, γλυκίσματα και χυμούς.

Ο Υπεύθυνος των Κατηχητικών Σχολείων Σύρου, Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς μετέφερε στους Επιτελείς της Αστυνομίας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση.

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων