23/09/2020 23/09/2020 Ποιμαντική περιοδεία σε πληγείσες περιοχές πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους χτυπημένους από τη σφοδρή κακοκαιρία «Ιανό» κατοίκους. «Αυτές οι δοκιμασίες έχουν πολύπλευρες παραμέτρους και δημιουργούν προβλήματα μακροχρόνια», επεσήμανε συγκινημένος, μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Σεβασμιώτατος, προσθέτοντας πως μία αγκαλιά, μία στοργή και ένα χάδι...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 14:01

«Αγάπη και στοργή χρειάζονται οι πληγέντες»

Διαδώστε:
«Αγάπη και στοργή χρειάζονται οι πληγέντες»

Ποιμαντική περιοδεία σε πληγείσες περιοχές πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους χτυπημένους από τη σφοδρή κακοκαιρία «Ιανό» κατοίκους.

«Αυτές οι δοκιμασίες έχουν πολύπλευρες παραμέτρους και δημιουργούν προβλήματα μακροχρόνια», επεσήμανε συγκινημένος, μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Σεβασμιώτατος, προσθέτοντας πως μία αγκαλιά, μία στοργή και ένα χάδι είναι αυτό που χρειάζονται οι πολίτες που έχουν πληγεί.

Απηύθυνε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι η αγάπη αρκεί για να νικήσει τα πάντα και επανέλαβε την σκέψη του ότι είμαστε μία οικογένεια και συμπάσχουμε όλοι μαζί.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων