11/08/2019 11/08/2019 Με αφορμή το γεγονός της κατεδάφισης του εξωκλησιού Αγίου Νικολάου στη Μεγάλη Χώρα του δήμου Αγρινίου, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Μεγάλης Χώρας. Ο Μητροπολίτης , όπως είναι γνωστό, επισκέφθηκε αμέσως το εκκλησάκι, όταν έγινε γνωστή η κατεδάφιση του και ήταν εμφανώς συγκινημένος από το περιστατικό,...
11 Αυγούστου, 2019 - 11:32

Κοντά στο γκρεμισμένο εκκλησάκι ιερούργησε ο Μητρ. Αιτωλίας

Διαδώστε:
Κοντά στο γκρεμισμένο εκκλησάκι ιερούργησε ο Μητρ. Αιτωλίας

Με αφορμή το γεγονός της κατεδάφισης του εξωκλησιού Αγίου Νικολάου στη Μεγάλη Χώρα του δήμου Αγρινίου, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Μεγάλης Χώρας.

Ο Μητροπολίτης , όπως είναι γνωστό, επισκέφθηκε αμέσως το εκκλησάκι, όταν έγινε γνωστή η κατεδάφιση του και ήταν εμφανώς συγκινημένος από το περιστατικό, που έχει αναστατώσει την περιοχή.

Με την σημερινή παρουσία του στη Μ. Χώρα, ο κ. Κοσμάς γνωστοποίησε και την αμέριστη υποστήριξη του σε προσπάθεια που εκδηλώθηκε προχθές από χωριανούς, ώστε η εκκλησία να ξαναφτιαχτεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων