06/11/2022 07/11/2022 Σύσκεψη πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος με το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την υποδοχή του νέου ποιμενάρχη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Ο Ναυπάκτου άλλωστε ως Τοποτηρητής της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας τέλεσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 την...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 2:42

Σύσκεψη του Ναυπάκτου Ιερόθεου με το δήμαρχο Αγρινίου για την υποδοχή του νέου Αιτωλίας στην έδρα του

Διαδώστε:
Σύσκεψη του Ναυπάκτου Ιερόθεου με το δήμαρχο Αγρινίου για την υποδοχή του νέου Αιτωλίας στην έδρα του

Σύσκεψη πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος με το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την υποδοχή του νέου ποιμενάρχη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Ο Ναυπάκτου άλλωστε ως Τοποτηρητής της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας τέλεσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 την τελευταία Θεία Λειτουργία στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του με ευχαριστίες προς τον κλήρο, τους άρχοντες και τον λαό για την καλή συνεργασία, τον σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν όλοι στο πρόσωπό του αυτούς τους έντεκα σχεδόν μήνες που διήρκεσε η Τοποτηρητεία στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Παρότρυνε κλήρο και λαό να περιβάλλουν με αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό τον νέο Ποιμενάρχη Δαμασκηνό. Επίσης, διάβασε την Εγκύκλιο για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας που θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.
Ο κ.Δαμασκηνός θα αφιχθεί στην πλατεία του Μεσολογγίου στις 16:00 της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022 και θα ακολουθήσει η τελετή στις 16:15 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου.

Στο Αγρίνιο θα αφιχθεί στις 17:00 του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022 και θα γίνει η υποδοχή στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα:

Το ΦΕΚ με την αναγνώριση των νέων Μητροπολιτών Αιτωλίας και Γόρτυνος

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος για την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος λειτούργησε και προσευχήθηκε για τους πολύτεκνους στο Αγρίνιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων