19/11/2023 19/11/2023 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται και σήμερα, για τελευταία ημέρα, η προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου η οποία έχει μεταφερθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου. Αποστολή Αγρίνιο Ραφαήλ Γεωργιάδης Σήμερα το πρωί Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 της πανηγυρικής και Αρχιερατικής Θείας Λειτουγίας προεξήρχε ο...
19 Νοεμβρίου, 2023 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2023 - 11:39

Τελευταία Θεία Λειτουργία σήμερα ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τελευταία Θεία Λειτουργία σήμερα ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται και σήμερα, για τελευταία ημέρα, η προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου η οποία έχει μεταφερθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.

Αποστολή Αγρίνιο Ραφαήλ Γεωργιάδης

Σήμερα το πρωί Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 της πανηγυρικής και Αρχιερατικής Θείας Λειτουγίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ μαζί με Βατοπαιδινούς πατέρες και τους ιερείς του ναού.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου και του Μεσολογγίου προσέρχονται στον Μητροπολιτικό ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, για να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο και να προσευχηθούν στον Άγιο για Ειρήνη στον κόσμο αλλά και στις ψυχές των ανθρώπων, όπως τόνισαν στο Ορθόδοξο Πρακτορειο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ope.gr”.

      

    

Διαβάστε ακόμη:

Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγρινίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία του Γέροντα Εφραίμ στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται το προσκύνημα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο

Ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός για τον Ιερό Χρυσόστομο, την πνευματική ζωή και τους νέους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποστολή στο Αγρίνιο: Yποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Στιγμές από την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων