31/05/2020 31/05/2020 Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, όπως και σε όλους τους ναούς της πόλης μας, τρεις Θείες Λειτουργίες σύμφωνα με τα ειδικά μέτρα που ισχύουν για την προστασία όλων μας από την πανδημία. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στη δεύτερη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στο...
31 Μαΐου, 2020 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 11:43

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Γερβάσιο Σαρασίτη

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Γερβάσιο Σαρασίτη

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, όπως και σε όλους τους ναούς της πόλης μας, τρεις Θείες Λειτουργίες σύμφωνα με τα ειδικά μέτρα που ισχύουν για την προστασία όλων μας από την πανδημία.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στη δεύτερη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στο τέλος της οποίας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του μακαριστού προκατόχου του Γερβασίου Σαρασίτη του από Αγκύρας (1922-1934) με αφορμή τη συμπλήρωση 86 ετών από της κοιμήσεώς του.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Γερβασίου που ευρίσκεται στην νότια πλευρά του Ναού του Αγίου Ελευθερίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων