28/01/2020 28/01/2020 Την περασμένη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μουσική εκδήλωση από την Χορωδία των Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μουσικό έργο «ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ» του αειμνήστου θρακιώτου Πρωτοψάλτου του Πατριαρχικού Ναού Γεωργίου του Ραιδεστηνού του Β’, που εξέδωσε προσφάτως σε βιβλίο ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 22:25

Εκδήλωση από την Χορωδία Ιεροψαλτών Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Εκδήλωση από την Χορωδία Ιεροψαλτών Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης
Την περασμένη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μουσική εκδήλωση από την Χορωδία των Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μουσικό έργο «ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ» του αειμνήστου θρακιώτου Πρωτοψάλτου του Πατριαρχικού Ναού Γεωργίου του Ραιδεστηνού του Β’, που εξέδωσε προσφάτως σε βιβλίο ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της εν λόγω Μητροπόλεώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων