02/02/2020 02/02/2020 Εκκλησιασμός μετ’ Αρτοκλασίας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, από τον Σύνδεσμο αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Αργολίδας. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η μεταφορά της Ιερής ΕΙκόνας του Αγίου Νικολάου, Προστάτου του Συνδέσμου που πρόσφατα αγιογραφήθηκε στο εκκλησιαστικό μουσείο του...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:49

Εκκλησιασμός και Βασιλόπιτα για τους απόστρατους της Αργολίδας

Διαδώστε:
Εκκλησιασμός και Βασιλόπιτα για τους απόστρατους της Αργολίδας

Εκκλησιασμός μετ’ Αρτοκλασίας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, από τον Σύνδεσμο αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Αργολίδας. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η μεταφορά της Ιερής ΕΙκόνας του Αγίου Νικολάου, Προστάτου του Συνδέσμου που πρόσφατα αγιογραφήθηκε στο εκκλησιαστικό μουσείο του Ναού.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και η βράβευση Τέκνων Μελών του συνδέσμου αποστράτων που πέρασαν στα Ανώτερα ιδρύματα και των Αστυνομικών Ομάδων « ΟΓΙ Ε – ΟΕ Α – ΔΙΑΣ Ναυπλίου και Άργους για την προσφορά τους στην καταπολέμηση της Εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος Ασφάλειας στους πολίτες του Νομού Αργολίδας την χρονιά που μας πέρασε ».

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παρευρέθηκαν, ο Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, αντιπρόσωποι των Στρατιωτικών, αστυνομικών και πολιτειακών αρχών του τόπου, καθώς και μέλη και φίλοι του συλλόγου.

rbt

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων