25/02/2019 25/02/2019 Στο γήπεδο του Άργους πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους άλλους. Ένας αγώνας, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ασπασία, το κορίτσι, το οποίο, χωρίς να το επιλέξει, περνάει τον δικό της Γολγοθά, όταν πριν μερικά χρόνια είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον πατέρα της. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ναυπλίου και Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 20:44

Ο Μητρ. Αργολίδος σε ποδοσφαιρικό αγώνα για την Ασπασία

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αργολίδος σε ποδοσφαιρικό αγώνα για την Ασπασία

Στο γήπεδο του Άργους πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους άλλους. Ένας αγώνας, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ασπασία, το κορίτσι, το οποίο, χωρίς να το επιλέξει, περνάει τον δικό της Γολγοθά, όταν πριν μερικά χρόνια είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον πατέρα της.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ναυπλίου και Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο Καραβίδα και τον Χάρη Σελλή κάλεσαν τους συναδέλφους τους από την ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης για έναν αγώνα του οποίου όλα τα έσοδα θα δίνονταν στην Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά για την φροντίδα της.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησε και ο Μητροπολίτης Αργολίδος, κ. Νεκτάριος.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά δόθηκε επίσης και το ποσό που μαζεύτηκε στην μητέρα της Ασπασίας , η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων