27/07/2022 27/07/2022 Την εορτή του Αγίου Παντελεήμωνος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο ορεινό χωριό Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 26 Ιουλίου, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου . Στον πανυγηρικό εσπερινό βρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων...
27 Ιουλίου, 2022 - 10:28

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στον πανηγυρίζοντα Άγιο Παντελεήμονα στο Αραχναίο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στον πανηγυρίζοντα Άγιο Παντελεήμονα στο Αραχναίο

Την εορτή του Αγίου Παντελεήμωνος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο ορεινό χωριό Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 26 Ιουλίου, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου .

Στον πανυγηρικό εσπερινό βρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων