10/11/2018 10/11/2018 Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Μάρθα επαρχίας Βιάννου. Τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, στο...
10 Νοεμβρίου, 2018 - 20:28

Εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στην Μάρθα επαρχίας Βιάννου

Διαδώστε:
Εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στην Μάρθα επαρχίας Βιάννου

Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Μάρθα επαρχίας Βιάννου. Τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, στο λόγο του αναφέρθηκε στην περιπετειώδη πορεία του Επισκόπου Πενταπόλεως Νεκταρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων