03/03/2021 03/03/2021 Τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Πολυθέα, επισκέφτηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό covid-19 (rapid tests) στο προσωπικό, τους εθελοντές και τη διεύθυνση του Ιδρύματος. Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά. Αναφέρουμε ότι η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου αποτελούνταν...
03 Μαρτίου, 2021 - 22:33

Αρνητικά τα τεστ στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Αρνητικά τα τεστ στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Πολυθέα, επισκέφτηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό covid-19 (rapid tests) στο προσωπικό, τους εθελοντές και τη διεύθυνση του Ιδρύματος.

Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά.

Αναφέρουμε ότι η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου αποτελούνταν από τον κ. Κώστα Γιακουμάκη, την κα Μαρία Αναγνωστάκη, την κα Στέλλα Πουλινάκη και την κα Ελένη Στεφανάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων