22/07/2021 22/07/2021 Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Ισαποστόλου Μαγδαληνής της Μυροφόρου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου και μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής ανήκει στον κ. Νικόλαο Μαθιουδάκη, στενό συνεργάτη...
22 Ιουλίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 14:36

Εορτασμός Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Ισαποστόλου Μαγδαληνής της Μυροφόρου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Χανδρού Αρκαλοχωρίου και μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής ανήκει στον κ. Νικόλαο Μαθιουδάκη, στενό συνεργάτη της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου .
Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδωνας Φουκαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καπελλάκης, ο Οικονόμος Νικήτας Καπελλάκης, ο εφημέριος της Ενορίας, Πρεσβύτερος Δημήτριος Σακαβέλης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων