12/08/2019 12/08/2019 Το «Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής» της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διένειμε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα οκτακόσια (800) και πλέον δέματα με τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη) και δύο (2) τόνους κοτόπουλο σε εμπερίστατους...
12 Αυγούστου, 2019 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2019 - 20:48

Η Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου κοντά στους πτωχούς ανθρώπους

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου κοντά στους πτωχούς ανθρώπους

Το «Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής» της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διένειμε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα οκτακόσια (800) και πλέον δέματα με τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη) και δύο (2) τόνους κοτόπουλο σε εμπερίστατους αδελφούς , πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Όπως κάθε χρόνο και σε αυτή τη διανομή των δεμάτων αγάπης καθοριστική στάθηκε η συμβολή των Εφημερίων της Ιεράς Μητρόπολεώς, καθώς και άλλων εθελοντών, οι οποίοι υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του Πρωτοπρ. Πέτρου Ψυλλάκη και την σημαντική συμβολή του Πρωτοπρ. Ελευθερίου Σκουλά, ανέλαβαν τη διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους των Ενοριών τους.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές, κληρικούς και λαϊκούς για την ετοιμασία και διανομή των δεμάτων αγάπης καθώς και στους δωρητές που συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και εύχεται χρόνια πολλά και καλό Δεκαπενταύγουστο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων