09/07/2020 09/07/2020 Τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Πολυθέα, επισκέφτηκε την Τρίτη 07 Ιουλίου, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορονοϊό covid-19 στο προσωπικό, τους εθελοντές και τη διεύθυνση του Ιδρύματος. Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά. Αναφέρουμε ότι, Υπεύθυνος της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου είναι ο πνευμονολόγος...
09 Ιουλίου, 2020 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 19:15

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Πολυθέα, επισκέφτηκε την Τρίτη 07 Ιουλίου, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορονοϊό covid-19 στο προσωπικό, τους εθελοντές και τη διεύθυνση του Ιδρύματος.

Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά.

Αναφέρουμε ότι, Υπεύθυνος της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου είναι ο πνευμονολόγος Παναγιώτης Μαματζάκης, τα δείγματα έλαβε η νοσηλεύτρια κα Μαρία Θεοδωρακάτου, ενώ οδηγός ήταν η κα Αργυρώ Καταχανάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων