13/03/2020 13/03/2020 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου για την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Ανακοινώνεται ότι θα τελούνται κανονικά οι Ιερές Ακολουθίες, τα Απόδειπνα, οι Προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες, οι Χαιρετισμοί της Υπεραγίας Θεοτόκου και οι κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες. Συνιστά δε, να εφαρμόζονται οι υποδείξεις της πολιτείας και των αρχών ενώ διακόπτονται τα μαθήματα των...
13 Μαρτίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 12:05

Μέτρα πρόληψης στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Μέτρα πρόληψης στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου για την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Ανακοινώνεται ότι θα τελούνται κανονικά οι Ιερές Ακολουθίες, τα Απόδειπνα, οι Προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες, οι Χαιρετισμοί της Υπεραγίας Θεοτόκου και οι κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες.

Συνιστά δε, να εφαρμόζονται οι υποδείξεις της πολιτείας και των αρχών ενώ διακόπτονται τα μαθήματα των Σχολών και των κατηχητικών όλων των ενοριών της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων