18/04/2024 18/04/2024 Η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα τελέστηκε, χθες, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ανδρέα. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μίλησε για τον Μεγάλο Κανόνα του Αγίου Ανδρέα, όπου αποκαλύπτεται το πνεύμα της μετανοητικής μαθητείας και η πορεία της μετάβασης από την αμαρτία στην Θεία κατάσταση. Τέλος, ευχήθηκε...
18 Απριλίου, 2024 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 18:25

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου μίλησε για τον Μεγάλο Κανόνα του Αγίου Ανδρέα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου μίλησε για τον Μεγάλο Κανόνα του Αγίου Ανδρέα

Η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα τελέστηκε, χθες, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μίλησε για τον Μεγάλο Κανόνα του Αγίου Ανδρέα, όπου αποκαλύπτεται το πνεύμα της μετανοητικής μαθητείας και η πορεία της μετάβασης από την αμαρτία στην Θεία κατάσταση. Τέλος, ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή πορεία προς την Αγία Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων