03/11/2018 03/11/2018 Η ανθρώπινη φωνή θα βρεθεί στο επίκεντρο στη Βέροια. Πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα λάβει χώρα διάλεξη – εισήγηση με θέμα: “ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο ΠΑΥΛΕΙΟ Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (πλησίον του βήματος του Απ. Παύλου) στην...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 15:50

Ανακαλύπτοντας την ανθρώπινη φωνή στη Βέροια

Διαδώστε:
Ανακαλύπτοντας την ανθρώπινη φωνή στη Βέροια

Η ανθρώπινη φωνή θα βρεθεί στο επίκεντρο στη Βέροια. Πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα λάβει χώρα διάλεξη – εισήγηση με θέμα: “ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο ΠΑΥΛΕΙΟ Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (πλησίον του βήματος του Απ. Παύλου) στην Βέροια από τον Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής ΑΠΘ, Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο κ. Νικολάου Λαζαρίδη. Η Ενημερωτική Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με την φωνή : Ιερείς, Ιεροψάλτες, Τραγουδιστές, Καθηγητές, Δασκάλους, Δικηγόρους κλπ. Στο τέλος της εισήγησης θα ακολουθήσει συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων