21/07/2020 21/07/2020 Την 27η Ιουλίου η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού. Ως εκ τούτου άγει και τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων. Το εσπέρας της Kυριακής 26 Ιουλίου στις 7 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος. Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, το...
21 Ιουλίου, 2020 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 19:02

Δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο για τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Βεροίας

Διαδώστε:
Δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο για τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Βεροίας

Την 27η Ιουλίου η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού. Ως εκ τούτου άγει και τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων.

Το εσπέρας της Kυριακής 26 Ιουλίου στις 7 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος.

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, όπου και θα δεχθεί ευχές κατά τη διανομή του αντιδώρου.

Φέτος, δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο και στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων