17/07/2020 17/07/2020 Πάντα κοντά στους Πόντιους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων αύριο το απόγευμα  (Σάββατο 18 Ιουλίου) στις 6:00 μ.μ. θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων «Παναγία Σουμελά» στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο. Την επόμενη μέρα (Κυριακή 19 Ιουλίου) το πρωί θα τελέσει μνημόσυνο στην Τερπνή...
17 Ιουλίου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 22:03

Στο 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων ο Μητροπολίτης Βεροίας

Διαδώστε:
Στο 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων ο Μητροπολίτης Βεροίας

Πάντα κοντά στους Πόντιους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων αύριο το απόγευμα  (Σάββατο 18 Ιουλίου) στις 6:00 μ.μ. θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο 22ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων «Παναγία Σουμελά» στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την επόμενη μέρα (Κυριακή 19 Ιουλίου) το πρωί θα τελέσει μνημόσυνο στην Τερπνή Σερρών, ενώ το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Άνω Ζερβοχώρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων