10/07/2019 10/07/2019 Τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας καλύπτουν τις ανάγκες απόρων και ανήμπορων αδελφών μας που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Δεκάδες μερίδες φαγητού διανέμονται στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να έχουν το καθημερινό τους φαγητό. Η οργανωμένη αυτή προσπάθεια της Τοπικής Εκκλησίας δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη χωρίς την βοήθεια των ιερέων...
10 Ιουλίου, 2019 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 19:15

Τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Διαδώστε:
Τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας καλύπτουν τις ανάγκες απόρων και ανήμπορων αδελφών μας που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Δεκάδες μερίδες φαγητού διανέμονται στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να έχουν το καθημερινό τους φαγητό.

Η οργανωμένη αυτή προσπάθεια της Τοπικής Εκκλησίας δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη χωρίς την βοήθεια των ιερέων και των εθελοντών.

Συσσίτιο Βεροίας

Λειτουργεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας από το 1996. Προσφέρει 150 μερίδες φαγητού ημερησίως σε όλη την διάρκεια του έτους.

Συσσίτιο Ναούσης

Λειτουργεί από το 2000 και προσφέρει 100 μερίδες φαγητού ημερησίως σε όλη την διάρκεια του έτους.

Τα συσσίτια συντηρούνται με την οικονομική στήριξη των ευλαβών ενοριτών και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων