06/09/2021 06/09/2021 Το ποιμαντικό ενδιαφέρον και η βούληση για ανακούφιση, κατά το δυνατόν, των πυροπαθών κτηνοτρόφων της Γορτυνίας, έκανε τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμία να δώσει εντολή στους συνεργάτες του, προκειμένου να προμηθεύσουν με αιγοπρόβατα τους πληγέντες. Τόσο σε ιερείς της επαρχίας, όσο και άλλους κατοίκους πού κάηκαν τα ζώα τους, οι στάνες τους ή...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:37

Αιγοπρόβατα στους πυρόπληκτους προσέφερε η Μητρόπολη Γόρτυνος

Διαδώστε:
Αιγοπρόβατα στους πυρόπληκτους προσέφερε η Μητρόπολη Γόρτυνος

Το ποιμαντικό ενδιαφέρον και η βούληση για ανακούφιση, κατά το δυνατόν, των πυροπαθών κτηνοτρόφων της Γορτυνίας, έκανε τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμία να δώσει εντολή στους συνεργάτες του, προκειμένου να προμηθεύσουν με αιγοπρόβατα τους πληγέντες.

Τόσο σε ιερείς της επαρχίας, όσο και άλλους κατοίκους πού κάηκαν τα ζώα τους, οι στάνες τους ή και τα χωράφια τους, η Μητρόπολη παρά την οικονομική της αδυναμία προσέφερε αιγοπρόβατα προκειμένου να τονωθούν ψυχικά οι αδελφοί, αλλά και να δοθεί ένα κίνητρο να παραμείνουν στην πονεμένη πατρώα γη. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και οι ευχαριστίες των ανθρώπων άπειρες.

“Ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί στον τόπο μας τέτοιο κακό, όπως το ίδιο προσευχόμαστε για την πατρίδα μας γενικότερα και όλον τον κόσμο.  Επίσης, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, παραδόθηκε γραφική ύλη και παιχνίδια για τα σχολεία των Τροπαίων και του Νιχωρίου. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές της Μητροπόλεώς μας, στην Γορτυνία και στην Μεγαλόπολη, καλή και ευλογημένη η νέα σχολική χρονιά”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων