01/09/2021 06/09/2021 Στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας στην Χώρα Γορτυνίας μετέβη ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, για να λειτουργήσει και να κηρύξει τον λόγο στους πιστούς, οι οποίοι με μεγάλο κόπο, ακόμα και οδοιπορώντας, φθάνουν κάθε χρόνο για να προσκυνήσουν τα θεοτοκοβάδιστα σκηνώματα. Με την παρουσία του και τον λόγο του παρηγόρησε τους πυρόπληκτους κατοίκους,...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 9:30

Ο Γόρτυνος Ιερεμίας στην πυρόπληκτη Χώρα Γορτυνίας

Διαδώστε:
Ο Γόρτυνος Ιερεμίας στην πυρόπληκτη Χώρα Γορτυνίας

Στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας στην Χώρα Γορτυνίας μετέβη ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, για να λειτουργήσει και να κηρύξει τον λόγο στους πιστούς, οι οποίοι με μεγάλο κόπο, ακόμα και οδοιπορώντας, φθάνουν κάθε χρόνο για να προσκυνήσουν τα θεοτοκοβάδιστα σκηνώματα. Με την παρουσία του και τον λόγο του παρηγόρησε τους πυρόπληκτους κατοίκους, οι οποίοι είναι πονεμένοι, αλλά και συνάμα αποφασισμένοι να παλέψουν την δύσκολη κατάσταση.

Ο Πρωτοσύγκελλος, ο Ιεροκήρυκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής π. Χριστοφόρος, και άλλοι κληρικοί συλλειτούργησαν μετά του Σεβασμιωτάτου. Ο Σεβασμιώτατος υποσχέθηκε, εκτός από την ιδιαίτερη προσευχή και την ψυχική ενίσχυση προς τον πονεμένο λαό, να προσφέρει αγαθά και άλλα αναγκαία για την ανακούφιση των κατοίκων. Η βοήθεια θα προσφέρεται από τώρα και για όσο χρειαστεί.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων