21/02/2019 21/02/2019 Επίσκεψη πραγματοποίησαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Μοίρων στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Μεσαράς την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Το κέντρο λειτουργεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας. Την ξενάγηση των μαθητών ανέλαβε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος ο οποίος εξήγησε στους μαθητές τον σκοπό λειτουργίας του συγκεκριμένου κέντρου ενώ στο τέλος...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2019 - 17:23

Μαθητές ξενάγησε ο Μητρ. Γορτύνης κ. Μακάριος

Διαδώστε:
Μαθητές ξενάγησε ο Μητρ. Γορτύνης κ. Μακάριος

Επίσκεψη πραγματοποίησαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Μοίρων στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Μεσαράς την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Το κέντρο λειτουργεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας. Την ξενάγηση των μαθητών ανέλαβε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος ο οποίος εξήγησε στους μαθητές τον σκοπό λειτουργίας του συγκεκριμένου κέντρου ενώ στο τέλος ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν καλή πρόοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων