23/02/2020 23/02/2020 Κυκλοφορεί το τεύχος της «Πληροφόρησης», της διμηνιαίας έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020). Στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών. Ακολουθούν η ομιλία για το Δημογραφικό πρόβλημα, που εκφώνησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος στο Διεθνές Συνέδριο του...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:51

Αντιαιρετική Στήλη: «Πεντηκοστιανές κινήσεις»

Διαδώστε:
Αντιαιρετική Στήλη: «Πεντηκοστιανές κινήσεις»

Κυκλοφορεί το τεύχος της «Πληροφόρησης», της διμηνιαίας έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020).

Στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Ακολουθούν η ομιλία για το Δημογραφικό πρόβλημα, που εκφώνησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος στο Διεθνές Συνέδριο του Economist, στις 12/12/2019, καθώς και η συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» (7/11/2019).

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στις Ιερατικές μας Συνάξεις, με τίτλο «Σπουδή στην Παύλεια Θεολογία στις Ιερατικές μας Συνάξεις».

Στις επόμενες οκτώ σελίδες δημοσιεύονται ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας το τελευταίο δίμηνο και η «Πληροφόρηση» ολοκληρώνεται με το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Τέλος, στην μόνιμη Αντιαιρετική στήλη, ο π. Κωνσταντίνος Φλάκης γράφει με θέμα «Πεντηκοστιανές κινήσεις».

Η «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων