06/05/2021 06/05/2021 Παρακολουθήστε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο να ομιλεί στην κάμερα σχετικά με ένα επίκαιρο αίτημα προσευχής που δέχθηκε από μια γιαγιά 90 και πλέον ετών. “Θέλω κάτι να σου πω, μου λέει, Δέσποτα. Τώρα, που θα πας στη Ζωοδόχου Πηγή, κάνε μία ευχή. Τι ευχή θέλεις να κάνω; Να φωτίσει, παιδάκι μου,...
06 Μαΐου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 16:53

Εμβόλιο: “Θέλω κάτι να σου πω, μου λέει, Δέσποτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Εμβόλιο: “Θέλω κάτι να σου πω, μου λέει, Δέσποτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο να ομιλεί στην κάμερα σχετικά με ένα επίκαιρο αίτημα προσευχής που δέχθηκε από μια γιαγιά 90 και πλέον ετών.

“Θέλω κάτι να σου πω, μου λέει, Δέσποτα. Τώρα, που θα πας στη Ζωοδόχου Πηγή, κάνε μία ευχή. Τι ευχή θέλεις να κάνω; Να φωτίσει, παιδάκι μου, όλους τους ανθρώπους η Παναγία… Λέω, για τι πράγμα; Για να κάνουν το εμβόλιο. Αυτό θέλεις, γιαγιά; Ναι, αυτό θέλω, εγώ κάθε βράδυ Την παρακαλώ, να τους φωτίσει, να κάνουν το εμβόλιο”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων