24/08/2019 24/08/2019 Τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό τιμά η XVI Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο, με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Στρατόπεδο “ΠΕΤΑΛΩΤΗ”, όπου είναι και η έδρα της. Στις 23 Αυγούστου, στο ομώνυμο Ιερό Ναϊδριο του Αγίου Κοσμά στο Στρατόπέδο «ΠΕΤΑΛΩΤΗ» τελέστηκε Μέγας Εσπερινός, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδ/χου, Ορεστιάδας και Σουφλίου, κ.κ. Δαμασκηνού. Παρέστησαν εκτός του Διοικητή...
24 Αυγούστου, 2019 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2019 - 16:02

Περιφορά του Αγίου Κοσμά στους χώρους του Στρατοπέδου

Διαδώστε:
Περιφορά του Αγίου Κοσμά στους χώρους του Στρατοπέδου

Τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό τιμά η XVI Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο, με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Στρατόπεδο “ΠΕΤΑΛΩΤΗ”, όπου είναι και η έδρα της.

Στις 23 Αυγούστου, στο ομώνυμο Ιερό Ναϊδριο του Αγίου Κοσμά στο Στρατόπέδο «ΠΕΤΑΛΩΤΗ» τελέστηκε Μέγας Εσπερινός, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδ/χου, Ορεστιάδας και Σουφλίου, κ.κ. Δαμασκηνού.

Παρέστησαν εκτός του Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη, ο απερχόμενος δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο νέος δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, δημοτικοί σύμβουλοι, αξιωματικοί και κόσμος, αφού είσοδος ήταν ελεύθερη.

Έγινε και Περιφορά της εικόνας του Αγίου Κοσμά στους χώρους του Στρατοπέδου «ΠΕΤΑΛΩΤΗ» που είναι η έδρα της Μεραρχίας.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: EVROSNEWS

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων