05/10/2019 05/10/2019 Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο τσέπης του προσεχούς έτους 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στην εκατοστή επέτειο της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως (1920). Το παρόν ημερολόγιο περιέχει αξιόλογα κείμενα για την οσιακή ζωή του Αγίου Νεκταρίου ώστε να θυμίζει σε όλους μας την ταπείνωσή του, την τελεία υπακοή στο...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 14:23

Το νέο Ημερολόγιο 2020 της ΙΜ Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Το νέο Ημερολόγιο 2020 της ΙΜ Ελευθερουπόλεως

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο τσέπης του προσεχούς έτους 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στην εκατοστή επέτειο της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως (1920).

Το παρόν ημερολόγιο περιέχει αξιόλογα κείμενα για την οσιακή ζωή του Αγίου Νεκταρίου ώστε να θυμίζει σε όλους μας την ταπείνωσή του, την τελεία υπακοή στο πανάγιο θέλημά Του Θεού αλλά και για την επίγεια μαρτυρική ζωή του, για την οποία τον εδόξασε ο Θεός.

Το νέο Ημερολόγιο περιέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τους Ιερούς Ναούς, της Ιερές Μονές, τα Εκκλησιαστικά Ιδρύματα κ.ά. της Μητροπόλεώς μας. Επίσης, περιλαμβάνει στοιχεία για τις τοπικές εορτές της επαρχίας μας, τη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως και τις περιόδους και ημέρες Νηστείας και καταλύσεως του προσεχούς έτους.

Όσοι ενδιαφέρεστε να το προμηθευτείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στις Ενορίες της Μητροπόλεως μας καθώς και στο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως μας «Βίβλος Παγγαίου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων