12/07/2020 12/07/2020 Εορτάσθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 η μνήμη του Οσίου Θεοφόρου Πατρός Παϊσίου του Αγιορείτου σε όλες της ενορίες της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Προσκυνήματος Αρχιμ. Χριστοδούλου Αναγνωστόπουλου και των Διακόνων της...
12 Ιουλίου, 2020 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 18:59

Του Αγίου Παϊσίου στην Παναγία Φανερωμένη Νέας Ηρακλείτσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Του Αγίου Παϊσίου στην Παναγία Φανερωμένη Νέας Ηρακλείτσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Εορτάσθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 η μνήμη του Οσίου Θεοφόρου Πατρός Παϊσίου του Αγιορείτου σε όλες της ενορίες της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Προσκυνήματος Αρχιμ. Χριστοδούλου Αναγνωστόπουλου και των Διακόνων της Μητροπόλεως π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε τον Θείον Λόγον προς το πυκνό εκκλησίασμα αναφερόμενος στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων