11/09/2023 11/09/2023 Ο Μητροπολίτης Θηρας κ. Αμφιλόχιος σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου, στο Γυμνάσιο της Μεσσαριάς καθώς και στο Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Παναγία η Γλυκογαλούσα. Μετά το τέλος της ακολουθίας αναγνώσθηκε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για τη έναρξη του νέου σχολικού έτους,...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 16:17

Αγιασμοί για την νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Θήρας

Διαδώστε:
Αγιασμοί για την νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Θήρας

Ο Μητροπολίτης Θηρας κ. Αμφιλόχιος σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου, στο Γυμνάσιο της Μεσσαριάς καθώς και στο Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Παναγία η Γλυκογαλούσα.

Μετά το τέλος της ακολουθίας αναγνώσθηκε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για τη έναρξη του νέου σχολικού έτους, ενώ ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς δύναμη τη βοήθεια του Θεού για την εκπλήρωση του ιερού λειτουργήματος της διδασκαλίας και μόρφωσης των παιδιών και των νέων, οι οποίοι αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον της πατρίδας μας.
     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων