13/09/2023 13/09/2023 Τις ποιμαντικές τους επισκέψεις σε χωριά τα οποία επλήγησαν από την φονική πλημμύρα που προκλήθηκε σε περιοχές της Καρδίτσας συνεχίζει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Ο Σεβασμιώτατος όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με κληρικούς του κοντά στους  δοκιμαζόμενους αδελφούς. “Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός”, όπως τονίζει η Ιερά Μητρόπολη, η Εκκλησία βρίσκεται...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 8:39

Καρδίτσα: Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός ο Μητροπολίτης Τιμόθεος κοντά στους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Καρδίτσα: Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός ο Μητροπολίτης Τιμόθεος κοντά στους πλημμυροπαθείς

Τις ποιμαντικές τους επισκέψεις σε χωριά τα οποία επλήγησαν από την φονική πλημμύρα που προκλήθηκε σε περιοχές της Καρδίτσας συνεχίζει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Ο Σεβασμιώτατος όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με κληρικούς του κοντά στους  δοκιμαζόμενους αδελφούς. “Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός”, όπως τονίζει η Ιερά Μητρόπολη, η Εκκλησία βρίσκεται με τον λόγο και την προσφορά της δίπλα σε όλους και όλες.

Χθες το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Δήμου επισκέφθηκαν το Γραμματικό Καρδίτσης όπου εκεί μια ιερατική οικογένεια έχασε τα πάντα από τις καταστροφικές πλημμύρες. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Κυψέλη Καρδίτσης και το Προάστιο.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο ope.gr για τις φονικές πλημμύρες στην Καρδίτσα – “Να προσευχηθούμε στην Παναγία”

Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος επισκέφθηκε χώρους φιλοξενίας των διασωθέντων από τις πλημμύρες

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές της Μητρόπολης

Θεσσαλία: Δεν χτύπησε το πρώτο κουδούνι – Αμέριστη στήριξη στους πλημμυροπαθείς από την Εκκλησία – Στην Καρδίτσα εικόνα από το Άγιον Όρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων