06/03/2020 06/03/2020 Στον επιβλητικό και γεμάτο από πιστούς ναό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου τελέστηκε η ακολουθία της Α’ στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου από τον προϊστάμενο του ναού αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Πέτικα. Από νωρίς το απόγευμα ο Ιερός Ναός γέμισε με πιστους διαφόρων ηλικιών. Στη σύντομη αλλά γεμάτη νόημα ομιλία του ο προϊστάμενος του ναού...
06 Μαρτίου, 2020 - 20:46

Σε κλίμα συγκίνησης η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στη Συμπρωτεύουσα

Διαδώστε:
Σε κλίμα συγκίνησης η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στη Συμπρωτεύουσα

Στον επιβλητικό και γεμάτο από πιστούς ναό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου τελέστηκε η ακολουθία της Α’ στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου από τον προϊστάμενο του ναού αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Πέτικα.

Από νωρίς το απόγευμα ο Ιερός Ναός γέμισε με πιστους διαφόρων ηλικιών. Στη σύντομη αλλά γεμάτη νόημα ομιλία του ο προϊστάμενος του ναού Ευχόμενος καλή Σαρακοστή μίλησε για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, για τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας αυτές τις μέρες.

Επίσης μετέφερε και τις ευχές και το μήνυμά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου για περισσότερη Προσευχή και προσοχή για την πατρίδα μας.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων