18/12/2021 18/12/2021 Τους προστάτες τους Αγίους Τρείς Παίδες τίμησε το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Λιβαδειά και τη Θήβα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Υπηρεσίας....
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:04

Εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής σε Λιβαδειά και Θήβα

Διαδώστε:
Εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής σε Λιβαδειά και Θήβα

Τους προστάτες τους Αγίους Τρείς Παίδες τίμησε το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Λιβαδειά και τη Θήβα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και τέλεσε Μνημόσυνο για τους πεσόντες Πυροσβέστες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και οι Άγιοι Τρείς Παίδες να τους προστατεύουν, ενώ ο Διοικητής πρόσφερε μια τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο εκ μέρους όλου του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Θήβα, όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστάτησε στη Δοξολογία για τους Προστάτες της Πυροσβεστικής και τέλεσε αρτοκλασία με την συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε εν συντομία στο βίο των Τριών Παίδων και ευχήθηκε στους Πυροσβέστες Χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων