16/12/2023 16/12/2023 Η εορτή του Αγίου Ελευθερίου τιμήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας, που έχει την ευλογία να έχει ένα μικρό τμήμα των ιερών λειψάνων του. Στον Εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Αχίλλιος Τσούτσουρας,...
16 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 16:54

Η εορτή Αγίου Ελευθερίου στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Η εορτή Αγίου Ελευθερίου στη Λιβαδειά

Η εορτή του Αγίου Ελευθερίου τιμήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας, που έχει την ευλογία να έχει ένα μικρό τμήμα των ιερών λειψάνων του.

Στον Εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του Αγίου Ελευθερίου και της μητέρας του Αγίας Ανθίας.

Προ του δι’ ευχών ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους πλούσιες τις πρεσβείες των τιμωμένων Αγίων, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή πολλών πιστών. Το θείο λόγο κήρυξε ο πρωτοπρ. π. Γεώργιος Σταμούλης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Κορωπίου.

   

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων