19/02/2020 19/02/2020 Με την συμπλήρωση ενός έτους από την κοίμηση του μακαριστού π. Μελετίου Θανάσιου θα τελεστεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θηβών, ιεργουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας; κ. Γεωργίου. Παρακαλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς της Τοπικής Εκκλησίας που τον εγνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του να...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 17:37

Μνημόσυνο για τον πατέρα Μελέτιο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον πατέρα Μελέτιο

Με την συμπλήρωση ενός έτους από την κοίμηση του μακαριστού π. Μελετίου Θανάσιου θα τελεστεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θηβών, ιεργουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας; κ. Γεωργίου.
Παρακαλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς της Τοπικής Εκκλησίας που τον εγνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του να προσέλθουν και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της εκλεκτής ψυχής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων