01/02/2020 01/02/2020 Aνήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου με την συμμετοχή των μαθητών και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για τους Τρεις Ιεράρχες, τα συμβούλεψε να διαβάζουν, τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο και τους...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 20:08

Στους μαθητές απευθύνθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος την Ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
Στους μαθητές απευθύνθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος την Ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Aνήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου με την συμμετοχή των μαθητών και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για τους Τρεις Ιεράρχες, τα συμβούλεψε να διαβάζουν, τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο και τους μοίρασε εικονάκια.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Γυμνάσιο Οινοφύτων, όπου τον ανέμεναν οι μαθητές και καθηγητές και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για τους Προστάτες τους Τρεις Ιεράρχες, τους ευχήθηκε Χρόνια πολλά και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και τους μοίρασε εικονάκια των Τριών Ιεραρχών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Ορχομενού επέδωσε τα διοριστήρια στους νέους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους των Αρχιερατικών Περιφερειών Ορχομενού και Αγίου Δημητρίου.

Στη συνέχεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου τέλεσε Εσπερινό συμπαραστατούμενος από τους  Ιερείς του Ορχομενού, στον οποίο συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.  Κατόπιν στο παρακείμενο του Ναού Πνευματικό Κέντρο ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων