01/01/2020 01/01/2020 Την Tετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Εφημέριο του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκη, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Ιεράπετρας, προκειμένου να ευχηθεί στους νοσηλευόμενους και στο προσωπικό καλή και ευλογημένη από τον Θεό χρονιά. Ειδικότερα, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε ημερολόγια του 2020 και ευχήθηκε από καρδιάς...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2020 - 18:38

Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Την Tετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Εφημέριο του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκη, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Ιεράπετρας, προκειμένου να ευχηθεί στους νοσηλευόμενους και στο προσωπικό καλή και ευλογημένη από τον Θεό χρονιά.

Ειδικότερα, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε ημερολόγια του 2020 και ευχήθηκε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό χρόνια πολλά και καλή δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων τους στον τόσο νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων